Webhotellit

Sendanorin ylläpitämä web-palvelin verkkosivustoille

Webhotellit

Titan

1 GB HDD, 1 Gbps
42.00 €/Vuosi
(Veroton 33.87 €)

Titan

2 GB HDD, 1 Gbps
60.00 €/Vuosi
(Veroton 48.39 €)

Titan

5 GB HDD, 1 Gbps
120.00 €/Vuosi
(Veroton 96.77 €)

Lisäpalvelut web-palvelimiin

Levytila
5 GB
Lue lisää
Levytila
25 GB
Lue lisää
Levytila
50 GB
Lue lisää
Ylläpito- ja tuki
1 tukipyyntö/kk
Lue lisää
Varmuuskopiopalautus
1 tukipyyntö/kk
Lue lisää
Käyttäjätunnus
1 kpl
Lue lisää
MySQL-tietokanta
1 kpl
Lue lisää
PostgreSQL-tietokanta
1 kpl
Lue lisää

Ylläpito- ja tuki (1 tukipyyntö/kk)

62.50 €/Vuosi

Tällä lisäpalvelulla webhotelliisi voidaan lisätä ylimääräistä, asiakaskohtaista ylläpito- ja tukipalvelua Sendanorilta, ja se sisältää yhden tukipyynnön kuukaudessa. Tämä tuki kattaa muutokset virtuaalipalvelimenne sisällä, kuten uusien ohjelmistojen asentamisen.

Yksi tukipyyntö kattaa yhden ohjelman asennuksen tai muutoksen asennetun ohjelmiston asetuksiin. Ohjelmisto voi olla esimerkiksi: WordPress, Apache, Nginx, OpenVPN, WireGuard, Gitolite ja monta muuta, kysy tarjous!

On tärkeää huomata, että tavallinen asiakaspalvelumme on aina maksutonta eikä vaadi tämän lisäpalvelun hankkimista. Tarvittaessa voitte ostaa tämän lisäpalvelun useamman kerran, jos tarvitsette enemmän kuin yhden tukipyynnön kuukaudessa.

Käyttäjätunnus (1 kpl)

5.00 €/Vuosi

Tällä lisäpalvelulla webhotelliisi voidaan lisätä yksi ylimääräinen käyttäjätunnus. Tarvittaessa voitte ostaa tämän lisäpalvelun useamman kerran.

MySQL-tietokanta (1 kpl)

5.00 €/Vuosi

Tällä lisäpalvelulla webhotelliisi voidaan lisätä yksi MySQL-tietokanta. Tarvitset vähintään yhden tietokannan esimerkiksi WordPress-ohjelmalle mikäli haluat asentaa sellaisen. Tarvittaessa voitte ostaa tämän lisäpalvelun useamman kerran.

PostgreSQL-tietokanta (1 kpl)

5.00 €/Vuosi

Tällä lisäpalvelulla webhotelliisi voidaan lisätä yksi PostgreSQL-tietokanta. Tarvittaessa voitte ostaa tämän lisäpalvelun useamman kerran.

Varmuuskopiopalautus (1 tukipyyntö/kk)

50.00 €/Vuosi

Tällä lisäpalvelulla webhotelliisi voidaan lisätä maksuton varmuuskopioiden palautus kerran kuussa. Emme veloita kuitenkaan varmuuskopiopalautuksista, jos tarve palauttaa liittyy esimerkiksi laiterikkoihin. Palvelun voi ostaa useamman kerran, jos tarvitsette enemmän kuin yhden tukipyynnön kuukaudessa.

Levytila (5 GB)

50.00 €/Vuosi

Tämän lisäpalvelun avulla voit laajentaa webhotellisi levytilaa viidellä gigatavulla. Tämän lisäpalvelun voi ostaa myös useamman kerran.

Levytila (25 GB)

200.00 €/Vuosi

Tämän lisäpalvelun avulla voit laajentaa webhotellisi levytilaa 25 gigatavulla. Tämän lisäpalvelun voi ostaa myös useamman kerran.

Levytila (50 GB)

350.00 €/Vuosi

Tämän lisäpalvelun avulla voit laajentaa webhotellisi levytilaa 50 gigatavulla. Tämän lisäpalvelun voi ostaa myös useamman kerran.