Asiakaspalvelu

Meidät tavoittaa joka päivä sähköpostilla info@sendanor.fi tai klo 9.00-21.00 puhelimitse 040 7300 149.

Vikailmoituksissa ja kiireellisissä asioissa päivystys vuorokauden ympäri numerossa 040 70 99 704.

Varaa tapaaminen

Räätälöidyt ratkaisut

Ymmärrämme asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja tarjoamme juuri teille sopivia ratkaisuja – web-hostingista verkkotunnusten rekisteröintiin ja palvelimiin. Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen. Ota yhteyttä, kerro mitä tarvitset, ja räätälöidään yhdessä sopiva paketti.

Lähituki- ja laitesalipalvelut

Tarjoamme kattavat IT-tukipalvelut, mukaan lukien verkkolaitteiden ylläpidon, tietoturvapäivitykset ja lähiverkon optimoinnin Tampereen seudulla ja koko Suomessa. Palvelumme räätälöidään vastaamaan yrityksesi tarpeita. Ota yhteyttä optimaalisen IT-tuen suunnittelua varten.

IT- ja automaatiopalvelut

Tarjoamme järjestelmäylläpitoa, IT-konsultointia ja järjestelmien automatisointia Ansible- ja Terraform-ratkaisuilla kilpailukykyiseen hintaan (95 €/h + ALV 24%). Saat aina ennakkoon luotettavan arvion työmäärästä. Tarjoamme palveluita myös on-premise-ympäristöihin.

Pilvipalvelut

Tarjoamme tukea mm. Microsoft-, Azure-, AWS-, ja Google-pilvipalveluille, sekä monille muillekin. Autamme myös verkkotunnuksien ostamisessa ja myymisessä sekä tarjoamme laajaa konsultointia liittyen Internet-palveluihin, palvelimiin ja tietojärjestelmiin.

Yhteistyökumppanisi

Palvelemme sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita koko Suomen alueella. Toteutamme palveluita myös kansainvälisesti, tarjoten globaaleja ratkaisuja tarpeidesi mukaan. Voimme tehdä myös urakkatarjouksia projektikohtaisesti.

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehityksessä teitä auttaa yrityksemme Heusala Group Oy kokeneiden asiantuntijoiden toimesta. HG tarjoaa monipuolisia ratkaisuja ohjelmistoprojekteihin ja auttaa saavuttamaan tavoitteesi tehokkaasti.