Virtuaalipalvelimet vaativaan käyttöön

Etsitkö virtuaalipalvelinta, joka vastaa teknisten vaatimusten haasteisiin? Tarjoamme luotettavia virtuaalipalvelimia, jotka on suunniteltu erityisesti pitkäaikaiseen käyttöön ja ylläpitoon. Keskity ydintehtäviisi ja anna meidän huolehtia teknisistä yksityiskohdista.

Palvelumme tarjoavat vakaata suorituskykyä ja tehokkuutta, jotka täyttävät vaativimmatkin tekniset tarpeet. Virtuaalipalvelimemme on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan jatkuvaa luotettavuutta, jotta voit pitää järjestelmäsi kunnossa ilman ylimääräistä vaivaa.

Tutustu käyttöohjeisiin

Virtuaalipalvelimet

Mini

512 MB, 1/10 CPU, 8 GB M2, 50 GB HDD
40.00 €/Vuosi
(Veroton 32.26 €)

Tavallinen

1 GB, 2x 1/10 CPU, 14 GB M2, 250 GB HDD
70.00 €/Vuosi
(Veroton 56.45 €)

Tavaton

2 GB, 3x 1/10 CPU, 18 GB M2, 1 TB HDD
130.00 €/Vuosi
(Veroton 104.84 €)

Mahtava

4 GB, 4x 2x1/10 CPU, 28 GB M2, 2 TB HDD
250.00 €/Vuosi
(Veroton 201.61 €)

Valtava

8 GB, 6x 1/10 CPU, 40 GB M2, 4 TB HDD
500.00 €/Vuosi
(Veroton 403.23 €)

Lisäpalvelut virtuaalipalvelimiin

vCPU
1/10-osuus
Lue lisää
Muisti
512 MB
Lue lisää
Muisti
1 GB
Lue lisää
IPv6-verkko
/56-koko
Lue lisää
IPv4-osoite
1 kpl
Lue lisää
Nopeus
2 Gbps
Lue lisää
Nopeus
5 Gbps
Lue lisää
Nopeus
10 Gbps
Lue lisää
HDD
250 GB
Lue lisää
HDD
500 GB
Lue lisää
SSD
10 GB
Lue lisää
Ylläpito- ja tuki
1 tukipyyntö/kk
Lue lisää
Tietoturvapäivitykset
Käyttöjärjestelmä
Lue lisää
Varmuuskopiopalautus
1 tukipyyntö/kk
Lue lisää

vCPU (1/10-osuus)

20.00 €/Vuosi

Tämä lisäpalvelu tuo virtuaalipalvelimeesi yhden ylimääräisen virtuaalisen prosessorin, joka jaetaan enintään yhdeksän muun virtuaalipalvelimen kanssa (1/10 osuus). Prosessorin suorituskykyä ei ole keinotekoisesti rajoitettu, ja jokainen virtuaalipalvelin saa käyttöönsä kaiken vapaana olevan suorituskyvyn. Palvelimemme käyttämät prosessorit on suunniteltu palvelinkäyttöön ja niiden kellotaajuus on vähintään 2 GHz.

Muisti (512 MB)

20.00 €/Vuosi

Tämän lisäpalvelun avulla voit lisätä virtuaalipalvelimesi muistia 512 MB verran. Tarvittaessa voit hankkia tätä lisäpalvelua useamman kerran, jos tarvitset enemmän muistitilaa.

Muisti (1 GB)

40.00 €/Vuosi

Tämän lisäpalvelun avulla voit lisätä virtuaalipalvelimesi muistia 1 GB verran. Tarvittaessa voit hankkia tätä lisäpalvelua useamman kerran, jos tarvitset enemmän muistitilaa.

IPv6-verkko (/56-koko)

30.00 €/Vuosi

Tämän lisäpalvelun avulla voimme lisätä virtuaalipalvelimeesi oman julkisen IPv6-verkon, jonka koko on /56. Tämä tarkoittaa, että siihen mahtuu yhteensä 256 kokonaista /64-kokoista verkkoa. Tällainen lisäominaisuus voi olla tarpeellinen esimerkiksi VPN-yhteyksien käyttöä varten.

IPv4-osoite (1 kpl)

40.00 €/Vuosi

Tämän lisäpalvelun avulla voit hankkia virtuaalipalvelimellesi yhden oman julkisen IPv4-osoitteen. Tarvittaessa voit tilata tätä lisäpalvelua useamman kerran, jos tarvitset enemmän IPv4-osoitteita. On tärkeää huomata, että tavallista web- ja SSH-liikennettä varten tarjoamme kaikille virtuaalipalvelimillemme jaetun edustapalvelimen, joten tätä lisäpalvelua ei tarvita näiden protokollien käyttämiseen.

Lisäksi HTTPS-liikennettä varten edustapalvelimemme voidaan halutessanne konfiguroida päästämään SSL-liikenne läpi, joten erillistä IPv4-osoitetta ei tarvita myöskään siihen tarkoitukseen. Tavallisesti edustapalvelimemme hoitaa SSL-sertifikaattien hallinnan puolestanne. Tarjoamme myös mahdollisuuden asiakaskohtaiseen yläporttien avaamiseen edustapalvelimessa erikoistarkoituksia varten, kuten VPN-yhteyksiä varten. Tämä lisää joustavuutta ja mahdollistaa asiakkaille räätälöidyn verkkoliikenteen hallinnan.

Kaiken kaikkiaan oma IPv4-osoite tarjoaa monipuolisuutta ja mukautettavuutta virtuaalipalvelimenne hallintaan ja liikenteen ohjaukseen.

Nopeus (2 Gbps)

50.00 €/Vuosi

Tämän lisäpalvelun avulla virtuaalipalvelimen verkkoyhteys päivitetään nopeuteen 2 Gbps (best effort, 95th percentile). Best effort -nopeus tarkoittaa, että yhteysnopeus jaetaan muiden asiakkaiden kanssa. 95th percentile -mallissa ilmoitettu nopeus on voimassa keskimäärin 5% ajasta, ja jos yhteysnopeus ylittää tämän kynnyksen, täyden 2 Gbps nopeuden saavuttaminen ei enää ole taattu.

Nopeus (5 Gbps)

100.00 €/Vuosi

Tämän lisäpalvelun avulla virtuaalipalvelimen verkkoyhteys päivitetään nopeuteen 5 Gbps (best effort, 95th percentile). Best effort -nopeus tarkoittaa, että yhteysnopeus jaetaan muiden asiakkaiden kanssa. 95th percentile -mallissa ilmoitettu nopeus on voimassa keskimäärin 5% ajasta, ja jos yhteysnopeus ylittää tämän kynnyksen, täyden 5 Gbps nopeuden saavuttaminen ei enää ole taattu.

Nopeus (10 Gbps)

200.00 €/Vuosi

Tämän lisäpalvelun avulla virtuaalipalvelimen verkkoyhteys päivitetään nopeuteen 10 Gbps (best effort, 95th percentile). Best effort -nopeus tarkoittaa, että yhteysnopeus jaetaan muiden asiakkaiden kanssa. 95th percentile -mallissa ilmoitettu nopeus on voimassa keskimäärin 5% ajasta, ja jos yhteysnopeus ylittää tämän kynnyksen, täyden 10 Gbps nopeuden saavuttaminen ei enää ole taattu.

HDD (250 GB)

30.00 €/Vuosi

Tämän lisäpalvelun avulla voit laajentaa virtuaalipalvelimesi tavallista levytilaa 250 gigatavulla (7K SAS 12 Gbps).

HDD (500 GB)

45.00 €/Vuosi

Tämän lisäpalvelun avulla voit laajentaa virtuaalipalvelimesi tavallista levytilaa 500 gigatavulla (7K SAS 12 Gbps).

HDD (1 TB)

60.00 €/Vuosi

Tämän lisäpalvelun avulla voit laajentaa virtuaalipalvelimesi tavallista levytilaa 1 teratavulla (7K SAS 12 Gbps). Jos tarvitset enemmän levytilaa, voit tilata tätä lisäpalvelua useamman kerran.

SSD (10 GB)

30.00 €/Vuosi

Tämän lisäpalvelun avulla voit laajentaa virtuaalipalvelimesi levytilaa erittäin nopealla 10 gigatavun NVMe M2 SSD -levyllä. Tarvittaessa voit tilata tätä lisäpalvelua useamman kerran, jos tarvitset enemmän erittäin nopeaa levytilaa.

Ylläpito- ja tuki (1 tukipyyntö/kk)

62.50 €/Vuosi

Tällä lisäpalvelulla virtuaalipalvelimeen voidaan lisätä ylimääräistä, asiakaskohtaista ylläpito- ja tukipalvelua Sendanorilta, ja se sisältää yhden tukipyynnön kuukaudessa. Tämä tuki kattaa muutokset virtuaalipalvelimenne sisällä, kuten uusien ohjelmistojen asentamisen.

Yksi tukipyyntö kattaa yhden ohjelman asennuksen tai muutoksen asennetun ohjelmiston asetuksiin. Ohjelmisto voi olla esimerkiksi: WordPress, Apache, Nginx, MySQL, PostgreSQL, PHP, Prometheus, Prometheuksen agentit, Samba, OpenVPN, WireGuard, Coturn, Gitolite, Subversion ja monta muuta, kysy tarjous!

On tärkeää huomata, että tavallinen asiakaspalvelumme on aina maksutonta eikä vaadi tämän lisäpalvelun hankkimista. Tarvittaessa voitte ostaa tämän lisäpalvelun useamman kerran, jos tarvitsette enemmän kuin yhden tukipyynnön kuukaudessa.

Tietoturvapäivitykset (Käyttöjärjestelmä)

250.00 €/Vuosi

Tällä lisäpalvelulla voimme lisätä yhteen palvelimeesi säännölliset käyttöjärjestelmän tietoturvapäivitykset, jotka toteuttaa Sendanor. Tämä tuki kattaa palvelimesi käyttöjärjestelmän säännöllisten tietoturvapäivitysten päivittämisen. On tärkeää korostaa, että tavallinen asiakaspalvelumme on aina maksutonta eikä edellytä tämän lisäpalvelun hankkimista. Tämän palvelun voi myös tilata muille kuin Sendanorin palvelimille, kunhan niihin on tavallinen SSH-etäyhteys ja ne ovat Debian/Ubuntu-pohjaisia. Jos käytössäsi on muu käyttöjärjestelmä, voit kysyä mahdollisuudesta tämän palvelun käyttöön asiakaspalvelustamme.

Varmuuskopiopalautus (1 tukipyyntö/kk)

50.00 €/Vuosi

Tällä lisäpalvelulla virtuaalipalvelimeen voidaan lisätä maksuton varmuuskopioiden palautus kerran kuussa. Emme veloita kuitenkaan varmuuskopiopalautuksista, jos tarve palauttaa liittyy esimerkiksi laiterikkoihin. Palvelun voi ostaa useamman kerran, jos tarvitsette enemmän kuin yhden tukipyynnön kuukaudessa.

Usein kysytyt kysymykset
Kuinka nopea virtuaalipalvelin on?
Mitä tarkoittaa merkintä 1/10 CPU ja 4 x 1/10 CPU?
Ylivaraatteko palvelimen resursseja?
Mitä tapahtuu, kun liikennesuositus ylittyy?
Saako asiakas palvelimelle pääkäyttäjän oikeudet?
Mitä tarkoittaa maksullinen varmuuskopion palautus?
Mitä tarkoittaa yhden tunnin ylläpito tai varmuuskopion palautus -lisäpalvelu?
Voinko tilata jatkoa tai päivityksen olemassa olevaan tilaukseeni verkkokaupan nykyisellä hinnalla?
Pakettinne eivät sovellu tarkoitukseeni tai tarvitsen käyttöönotossa avustusta. Voinko saada räätälöidyn tarjouksen?
Tarvitsenko julkisen IPv4-osoitteen / riittääkö IPv6-osoite?
Voinko saada yksittäisen portin auki ilman omaa IPv4-osoitetta?
Millainen fyysisen palvelimen kokoonpano on?