Atlas 600.00 €/Vuosi

Tervetuloa tutustumaan Sendanorin Atlas-palveluun – edistykselliseen IT-palvelukokonaisuuteen. Atlas tarjoaa luotettavaa ja kustannustehokasta ulkoistettua tukea, sisältäen myös laajan valikoiman Internet-palveluita. Olemme uudistaneet perinteisen webhotellin tarjoamalla joustavan ratkaisun, joka täyttää yhteisönne ainutlaatuiset tarpeet yhdellä tuotteella.

Atlas-palvelumme ydin on henkilökohtainen ja joustava tukipalvelu, joka toteuttaa toiveidenne mukaan yhteisöllenne tietotekniikan palveluita. Atlas-tuotteeseen sisältyy yksi tunti kuukausittaista tukipalvelua ja enemmän lisäpalveluna, joka varmistaa, että ympäristönne toimivat moitteettomasti ja ratkaisemme tekniset tarpeenne. Tämä tekninen tuki ulottuu yhteisönne omaan infrastruktuuriin kuin myös käyttämiinne kolmannen osapuolen pilvipalveluihin, kuten Microsoft 365, Google, Azure, ja AWS.

Atlas-palveluun sisältyy oma virtuaalipalvelin, joka sisältää omia resursseja tarpeenne mukaan (alkaen 2 GB muistia, 18 GB nopeaa SSD-levytilaa, 1 TB tavallista levytilaa) sekä varmuuskopiointi ja palautuspalvelun. Lisäksi tarjoamme varmuuskopioinnin myös organisaationne omalle OneDrive/GoogleDrive-verkkolevylle. Voimme myös toteuttaa teille palveluita Sendanorin jaetulle maailmanlaajuiselle palvelinalustalle.

Kokonaisuudessaan Atlas kattaa asiakaskohtaisen IT-automaation sekä korkealaatuiset maailmanlaajuiset hosting-palvelut, jotka on suunniteltu vastaamaan vaativiin vaatimuksiin. Palveluun sisältyy monipuolinen valikoima kotisivupalveluita, levytilaa, varmuuskopiointia sekä räätälöityä tukea suosituimpien alustojen ylläpitoon kuten WordPressiin, web-palveluihin ja tietokantapalvelimiin.

Lisäksi tarjoamme perinteiset sähköpostipalvelut ja VPN-yhteyden, jotka mahdollistavat turvallisen pääsyn pyynnöstänne asennettuihin yksityisiin palveluihin kuten verkkolevytilaan. Me Sendanorilla ymmärrämme, että IT-ympäristön tehokkuus ja luotettavuus ovat liiketoimintanne menestyksen kulmakiviä. Siksi Atlas on suunniteltu täyttämään nykypäivän tarpeet ja mukautumaan tulevaisuuden haasteisiin, mahdollistaen teidän keskittyä ydinliiketoimintaanne ilman IT-huolia.

Sitoudumme tarjoamaan yhteisöllenne parhaat IT-ratkaisut, jotka tukevat liiketoimintanne kasvua ja kehitystä. Kutsumme teidät lämpimästi kumppaniksemme rakentamaan tehokkaampaa ja turvallisempaa IT-ympäristöä!

Hintaan ei sisälly kolmannen osapuolen palvelumaksuja, kuten Google, AWS tai Microsoft tai verkkotunnusten rekisteröintimaksuja.

Käyttäjätunnus (1 kpl)

100.00 €/Vuosi

Tällä lisäpalvelulla tilaukseenne voidaan lisätä yksi ylimääräinen käyttäjätunnus. Yksi käyttäjätunnus tarvitaan jokaista VPN- tai levypalvelimen käyttäjää kohden. Hintaan sisältyy 1 TB levytilaa käyttäjälle. Tarvittaessa voitte ostaa tämän lisäpalvelun useamman kerran.

Ylläpito- ja tuki (1 tunti/kk)

650.00 €/Vuosi

Tällä lisäpalvelulla tilaukseenne voidaan lisätä ylimääräistä, asiakaskohtaista ylläpito- ja tukipalvelua Sendanorilta yhden tunnin kuukaudessa.

Ohjelmisto voi olla esimerkiksi: WordPress, Apache, Nginx, OpenVPN, WireGuard, Gitolite tai melkein mikä vain!

On tärkeää huomata, että peruspakettiimme sisältyy yksi tunti asiakaspalvelua eikä vaadi tämän lisäpalvelun hankkimista. Tarvittaessa voitte ostaa tämän lisäpalvelun useamman kerran, jos tarvitsette enemmän kuin yhden tunnin kuukaudessa.